18.11.2014 Tilbakeblikk

London 2013

Da var det enda et tilbakeblikk fra en Reise det siste året. For cirka et år siden i desember var jeg i London med Mamma, en venninne av henne og svigerdatteren hennes. Det var en kjempetur og jeg vil så tilbake! Det var egentlig meningen å reise ned i år også, men siden turen til California trenger jeg å tjene penger og ikke bruke opp alt før, haha! Kanskje det blir tur til neste år. Det er så utrolig fint der i desember med masse julelys og fine dekorasjoner i vinduene. Julestemningen var på topp det skal være sikkert! Jeg var ikke den utrolig gode fotografen med nytt kamera og nesten aldri brukt et speilrefleks, men noen bilder ble det jo. Så en liten bilderunde kommer. 
Under turen var vi innom et par steder. Vi var innom Madame Tussaud som var utrolig! Det at figurene var laget av voks skulle man rett og slett ikke tro, for de var så utrolig "menneskelige". Det var kjempegøy og jeg gleder meg til å besøke Madame Tussaud igjen! I tillegg var vi på musikalen "Thriller" av Michael Jackson og gud så gøy! Det må være det beste showet jeg har vært på i hele mitt liv! Sangerene var så utrolig flinke og ikke minst en liten gutt som spilte Michael når han var liten. Denne musikalen anbefaler jeg alle som lurer på hvilken musikal de skal på, denne er verdt det!! Det eneste vi ikke fikk gjort var å se Big Beng og London Eye på nært hold. Taxisjåføren som kjørte oss fra flyplassen til hotellet da vi ankom London tok oss på en sightseeing rundt i byen og det var utrolig gøy! (også et tips om dere skal til London)Har dere noen gang vært i London? Noe dere anbefaler å gjør der?

♥♥♥

10.11.2014 Tilbakeblikk

Paris 2014

Heihei!

I går kveld satt jeg og bladde gjennom bildene fra Paris. Kristine og jeg reiste sammen til Paris 2. mai med mamma og pappa og da jeg så tilbake fikk jeg utrolig lyst til å reise tilbake. Det var en kjempefin tur og vi skal så absolutt ned igjen vi to. Jeg hadde vært en gang før, men da var vi mest i EuroDisney og hadde kun en dag i selve Paris, men jeg husket flere av stedene da vi var der i mai. Her er et lite tilbakeblikk i bilder. Åå, som jeg savner det altså!! ♥Hvis dere har lyst til å høre om denne turen i mer detaljer så må dere si ifra så lager jeg ett innlegg der jeg forteller hva vi gjorde på denne turen! :) 

♥♥♥

04.11.2014 Språkreise 2015

A different California


//Weheartit

♥♥♥

03.11.2014 Språkreise 2015

Film fra møtet med jentene

brcyh8zJL4o

 

02.11.2014 Språkreise 2015

Første møte med Språkreisejentene

Hei!

Denne helga har vært helt utrolig koselig. Jeg og Kristine har vært i Kristiansand, som dere kanskje har gått med dere om dere har fulgt med tidligere på bloggen, og møtt fem av  jentene vi skal reise sammen med til California neste sommer. Jeg har filmet litt i løpet av helgen for jeg tenkte jeg kunne lage en video istedenfor å vise så utrolig mange bilder. Filmen kommer i løpet av morgendagen og i kveld så legger jeg ut et par av bildene fra helgen. 

♥♥♥

Les mer i arkivet » September 2015 » Juli 2015 » Juni 2015
hits