06.09.2015 Språkreise 2015

OUTLET 2.0 & HJEMREISE

Siste dagen i paradis var mandag 20. juli. Det var rart å våkne til tanken om at morgenen etter skulle du dra på bussen og forlate den beste sommeren du kan tenke deg og alle de fantastiske folkene du har blitt kjent med. Det som gjorde det litt lettere var at vi alle sammen skulle møtes rundt 2 måneder etter vi kom hjem. 

Vi kunne sove litt lengre denne dagen og vi var noen av de siste som hadde frokost før vi tok en siste tur på target. Der fikk vi kapret to automatiske rullestoler som Christian og Inga kjørte rundt på. Da de som jobbet der merket det fikk vi litt kjeft men vi kunne ikke annet enn å le og bare gå fra den, haha. 
Vi kjørte midt på dagen til et outlet 30 min unna og var der i en del timer. Det ble da litt shopping her og som de andre dagene og jeg fikk handlet litt av det jeg ikke hadde fått kjøpt tidligere som sto på "want" lista. Vi var tilbake rundt 6-7 på kvelden og da satt vi bare og chillet på rommene, i loungen og fikk spilt vår siste runde FIFA. Vi satt oppe hele natten og chillet på rommet. Vi skulle egentlig ligge ute i gangen, men lederne kastet oss inn siden de bråkte for de andre som ikke skulle reise nede i loungen. Vi fikk lov til å gå ut kvart over 5 for å si hade til spanjolene. Jeg og Kristine snek oss bort for å møte Christian, siden resten av jentene sov, og ble skremt av Pepe som vi trodde var en leder. Det endte med at jeg snublet og datt i en vannpytt og ble dassvåt på hele beiner og skrapte opp nedre delen av foten. (Nå, 7 uker senere har jeg fortsatt sår haha) Slik er det når man er lettskremt, haha! Vi fikk i hvert fall sagt hade til dem og gikk inn for å skifte til frokost. Den første norske gruppen reiste rundt 8 så vi fikk sagt hade til dem. Det tok litt lengre tid enn jeg hadde planlagt og jeg måtte løpe før bussen fikk gått for 15 min senere skulle vi møte og kofferten min var nesten ikke begynt på. Jeg løp som et helgoland opp på rommet, kastet alt i en fei i kofferten og hadde heldigvis 23kg akkurat. Sliten og stresset kom jeg løpende ned med koffertene i hver hånd klar for å si hade til resten av gjengen som skulle reise midt på dagen. Det var helt grusomt å si hade til Andrea som var den eneste i Squaden som ikke reiste sammen med oss hjem til Norge. Å se henne alene da bussen kjørte var helt forferdelig! 

Da vi ankom flyplassen var det bare å følge etter Silje å finne flyet. Alle flyene fra LAX til New York til Amsterdam og så til Torp gikk som smurt og da vi landet på Torp gikk det plutselig opp for de fleste at mange skulle hoppe av reisen her. Alle i squaden utenom Meg, Kristine og Christian som skulle videre ble hentet på Torp. Det var grusomt å si hade til alle de fantastiske menneskene du har levd, så og si oppi i 4 uker. Da vi satt oss på bussen for å kjøre til Gardermoen føltes bussen så utrolig tom. Fra å være over tretti stykker ble vi 11 igjen. På Gardermoen møtte vi samme fyren vi møtte da vi skulle reise bort og han hjalp oss til å sjekke inn bagasjen. Vi måtte da si hade til vår siste Squad medlem Christian. 


Da vi skulle sjekke inn bagasjen lyste tavlen opp med overvekt og vi fant da ut at vi kun kunne ha med 20 kg i kollien fra Oslo til Kristiansand. Det endte da med at både meg og Kristine måtte åpne koffertene på vidt gap og presse så mye vi kunne i håndbaggasjen. At jeg klarte å få plass må ha vært et mirakel. Men gjett om vi klarte det til slutt! Vi kom oss trygt hjem til Kristiansand og ble møtt av Mamma, pappa, foreldrene til Kristine og Søsteren hennes. Det var så godt å se dem igjen og det var faktisk godt å komme hjem! 


 

Tiden etter jeg kom hjem har vært fin, men jeg merket de første dagene at det var rart å våkne opp alene uten noen ting på planen og ikke mist varmen. Å ikke kunne rope ut gjennom vinduet for å få kontakt med Frida , Hanna og Anette, eller å ikke våkne opp til "FyfaeniHelvete" må jeg også si var savnet. Nå gleder jeg meg bare til helgen som kommer nå. Da er det Oslo tur som står på og EF Reunion sammen med hele den fantastiske gjengen! Å så bra det blir!! <3 

02.09.2015 Språkreise 2015

VEGAS, BBY

Heihei! Dette innlegget kommer for å si det sånn veldig forsinket. Men bedre sent enn aldri eller hva? 


 Okei, hvor skal jeg begynne? En time forsinket buss, omvei pga brann på hovedveien og mobiler som det plinger inn varselmeldinger om sandstorm - dette er hva man kaller en bra start eller hva? Til tross for en litt kjip start, var oppholdet i Las Vegas helt fantastisk! På fredagen kom vil litt senere fram til byen enn planlagt så lederne måtte legge om litt på planene vi skulle og vi var på hotellet resten av kvelden. Jeg, Kristine og Inga delte rom og vi hadde det helt topp! På veien bort stoppet vi noen timer på et outlet og man kan si det ble litt shopping der jeg kom til bussen med den største nikeposen du kan tenke deg ++. Det var et under jeg fikk alt i kofferten på vei tilbake. 

På lørdagen våknet vi tidlig og kjørte ned til enden av The Strip. Der fikk vi tid til å gå rundt og se på byen og shoppe. Det ble ikke så mye shopping, men vi fikk sett mye og vært innom mange ulike spesielle butikker. Vi vandret gjennom en gigantisk Coca Cola butikk, en helt enorm M&M butikk der vi laget oss personlige M&M med vår egen skrift på og vi gikk gjennom det ene Casinoet. Etter en del timer her ble vi hentet og kjørte tilbake til hotellet. Der fikset vi oss opp i finklær før vi ble kjørt i såkalte bestilte limousiner, men som da var blitt misforstått og ble partybusser. Vi kjørte i sponset partybuss med radio på anlegget og en litt anspent stemning siden vi var blitt lovet limousiner i gjengjeld for en mislykket San Diego tur. Da vi kom fram til stoppestedet som var Stratosphare lettet stemningen da vi kom oss helt til topps, 350 meter over bakken. Etter tre timer på stratosphare tok vi heisen ned til bussene som sto og ventet og vi ble kjørt ned til det kjente Las Vegas skiltet. Der fikk vi tatt bilder og photobombet et nygiftet ektepar sitt bilde før vi kjørte så hjem til hotellet og bare chillet på rommet. 

Den siste dagen hadde vi også på The strip før vi kjørte tilbake. Bussturen hjem gikk med musikk og allsang, Anette med en fantastisk irriterende sang med nedtelling av brusflasker fra 100 til 0, enda flere varsler plinget inn på mobilen av at en flom var på vei og selvfølgelig masse liv! Turen til Las Vegas var helt fantastisk siden vi var så mange og hele gjengen var samlet, men ikke minst for at Las Vegas var en utrolig vakker by og enda vakrere på kvelden! 

Les mer i arkivet » September 2015 » Juli 2015 » Juni 2015
hits