28.05.2015 Språkreise 2015

RABATT OPP TIL 4000!!

Er du gira på en fantastisk sommer du aldri kommer til å glemme? Da burde du lese videre på det jeg har å tilby. 

Du som har lest bloggen min tidligere har fått med deg at jeg skal på Språkreise i sommer, dette kan din sommer også gå ut på. Reisene for i år begynner å fylles kraftig opp og det er kun et par plasser igjen. Derimot er neste års reiser klare og det er utrolig mange ulike destinasjoner som jeg gjerne kunne besøkt. Språkreisebyrået jeg snakker om er EF. EF tilbyr alt fra korte språkkurs til lange utvekslingsår. Destinasjoner som England, Frankrike, Australia, USA og mange flere. 

Er du som meg som har siden du leste Juliabladene som 10 åring, siklet etter en tur til USA i en måned, KUN for å oppleve en fantastisk sommer i fantastiske omgivelser burde du bestille en brosjyre som gir deg informasjon om alt EF tilbyr, og hva du kan oppleve mens du er der nede. Brosjyren er helt gratis og vil gjøre at du bare vil og MÅ reise! Du kan bare ikke få turene av hjernen. Det er 1000 kr i rabatt på årets resteplasser på språkreiser men hvis du bestiller språkreise for 2016 før 15 juni kan du få utrolige rabatter:

USA (utenom Long Beach), EF Discovery Tours og Australia: 4000 kr

England, Frankrike, Tyskland, Spania og Malta: 3000 kr 

Long Beach, California: 2000 kr 

Brosjyren kan du bestille ved å trykke her og den vil komme i posten i løpet av få dager. Det er to brosjyrer å velge mellom, og jeg anbefaler faktisk at du bestiller begge om du er usikker på hvor lenge du eventuelt vil studere eller være på en utrolig opplevelse. Bestiller du gjennom meg kan du også få 300 kr ekstra på reisen din, og det eneste du trenger å gjøre er å nevne mitt navn når du bestiller. 

 

Språkreise; Resteplasser kan bestilles HER og reise for 2016 kan bestilles HER

Andre kurs; andre kurs som utvekslingsår eller bare språkkurs HER

♥♥♥

#reise #travel #rabatt #opplevelse

10.05.2015 Språkreise 2015

AVREISEPAKKEN

 HeiiHeii! går plinget det inn meldinger i Californiachatten vår om at avreisepakken var ute i posten og da jeg så den rosa konvolutten i posten da pappa kom hjem kjente jeg hvor nærme reisen nærmer seg. I pakken lå studenthåndboken med masse informasjon om turen, den siste fakturaen, EF reglene. bagasjelapp til kofferten og en ting til å rense mobilskjermen med. Jeg har ikke fått studert alt helt enda, men jeg kommer nok til å få tid til det i morgen. Nedtellingen er på 47 dager og øyeblikk 46. Nå nærmer det seg !♥♥♥

06.05.2015 Språkreise 2015

- 50 DAYS UNTIL -


♥♥♥

02.05.2015 Språkreise 2015

LET'S GO TO ...

Heiiheii! Nå er det ikke lenge igjen til jeg drar avsted til USA og tenkte derfor å ha en liten oppdatering angående utfluktene turen har å by på. EF tilbyr utfluktene Universal studio, Six Flags, San Francisco,  Las Vegas og Disney og jeg har tenkt selv å gå på de fleste. Jeg har selv valgt å droppe Six Flags siden jeg ikke er den som tar masse karuseller og slikt så sparer heller de pengene der.  For en bedre oversikt skriver jeg litt om hver utflukt.

Universal studio:

Dette er en av dagsturene jeg gleder meg mest til. Jeg har hørt at her kan man ta et tog rundt å se på hvordan mange TV-serier og filmer bli filmet og laget. Som for eksempel Pirates of the caribbean scenene på havet er bare filmet fra en liten dam. Tenk så sykt mye filmskaperne gjør med scener! Denne turen går over 1 dag, og jeg tror vi blir en hel haug som drar sammen. Denne turen kommer på 1100 kr


Six Flags:

Six Flags er en fornøyelsespark som har masse karuseller og enda mer folk. Jeg er ingen karuselltype og dropper derfor denne turen. Det er utrolig mye folk der om sommeren og de som skal der har tenkt til å kjøre fast pass som er et VIP tilgang til karuseller. Med dette fast passet kan du kommer fortere fram i kø ved at du kan snike forbi alle andre i en annen kø.  Denne turen kommer på rundt 800 kr


Disneyland:

Disneyland er enda en dagstur jeg ikke vil gå glipp av. Her skal vi 4. juli som er nasjonaldagen til USA og denne dagen kommer til å bli magisk. Fyrverkeri, disney og noen av mine bestevenner i California blir jo bare helt fantastisk! Jeg har vært i Eurodisney en gang tidligere, den parken som ligger i Paris, og dette var kjempegøy. Denne parken i California er jo mye større og sikkert mye gøyere siden jeg nå skal være med masse venner og ikke familien. Denne turen kommer på 1400 krSan Francisco:

Turen til San Francisco er helgetur over tre dager. Det er en lang busstur, men jeg tror turen er verdt både pengene og turen. Mange sier at denne turen er alt for mye reising i forhold til hva opplevelsen er, men tenk hva jeg ville gått glipp av hvis jeg droppet den. Jeg elsker jo også bussturer med masse  gode venner og musikk og alt. Det blir sikkert kjempegøy. Her skal vi bo fire og fire på hotell og jeg gleder meg til å finne ut hvem jeg skal bo med i disse to nettene. Jeg har enda ikke funnet dette ut, og jeg har tenkt å vente med å finne ut dette til jeg kommer ned og ser hvem jeg henger mest med der nede. Denne turen kommer på 4200 krLas Vegas:

Denne turen er enda en helgetur over tre dager. Turen går til Las Vegas som ja kanskje dere alle vet er casinoens by. Vi har selvfølgelig ikke lov til å gå inn på de fleste stedene, faktisk veldig få, men turen er arrangert nøye slik at vi får en kjempefin tur likevel. Dette er og en hotellutflukt med to overnattinger med fire på hvert rom. Her har jeg heller ikke funnet ut hvem jeg skal være med og her har jeg samme utgangspunkt som på San Francisco turen. Denne turen kommer på 2400 kr. Dette var et lite utdrag av utfluktene vi får tilbudt på språkreisen av EF. Jeg syns alle ser kjempegøye ut og jeg gleder meg mye til de faktisk skall skje om bare en måned til. Det nærmer seg mer og mer for hver dag som går og nå er det faktisk 55 dager til vi er i Oslo alle sammen klare til å reise. Dette blir den beste sommeren hittil, det er jeg 100% sikker på! 

Frister det å dra på samme tur som meg kan du klikke deg inn på linken her og bestille en brosjyre og senere bestille hvilken som helst tur under mitt navn (linnfrestad) og få 250-300 kroner i rabatt. 

♥♥♥

Les mer i arkivet » September 2015 » Juli 2015 » Juni 2015
hits