23.02.2015 Språkreise 2015

MY WEEK-END IN PICTURES
Hva har du gjort i helgen? 

♥♥♥

21.02.2015 Språkreise 2015

CALIFORNIA UPDATEHola!

I posten i dag kom et brev fra EF om infomøte, og jeg merker virkelig at det begynner å nærme seg litt nå. Siden Thea også er på besøk blir jeg kjempeglad og klar for å reise med henne! Å, dette blir TOPP!! Alle menneskene, alle opplevelsene, alle bildene, alle minnene, alt blir bare så fantastisk. Begyner virkelig å glede meg nå. neinei, dette får være det. Det er enda 124 dager til dagen vi reiser, men la de virkelig gå fort! 

Nå har Thea og Kristine en catfight og jeg burde kanskje få styr på dem før de ødelegger noe her. Der akte nesten Kristine ned trappa så vi snakkes. 

 

21.02.2015 Språkreise 2015

PIZZAKVELD

GOD MORGEN

I går hadde vi en pizza kveld alene sammen med Thea. Hun har nettopp kommet bort og vi tenkte derfor å ta det rolig å ikke finne på så mye allerede nå. I dag kommer Ida så da får hun møtt henne i tillegg til at vi skal møte Julie i byen om ikke så lenge. Det blir en fin helg og vi koser oss allerede masse. Vi snakkes <3 

20.02.2015 Språkreise 2015

THEA HAS ARRIVED

Heeei! 

Nå sitter vi å venter på at pizzaen vi har laget skal stekes og vi er klare for en skikkelig jentekveld. Planene vi hadde ble avlyst, og vi tar derfor en kosekveld hjemme i steden for. Jeg og Kristine sluttet tidlig på skolen og vi gikk derfor opp på rederiet å hadde lunsj mens vi ventet på at bussen til Thea skulle komme. Når Thea kom gikk vi en tur rundt i byen bare for å vise henne litt rundt til byturen i morgen. 


Nå skal vi spise pizza så vi må gå. Ha en fin fredag videre så snakkes vi herlige mennesker <3

Les mer i arkivet » September 2015 » Juli 2015 » Juni 2015
hits