11.06.2015 GUIDE

14 DAGER IGJEN

 

HeiiHeii! Nå har reisen virkelig begynt å nærme seg og det er kun 14 dager til jeg er nede i varme California. Vi har fått alle flyreisene, en del av aktivitetsplanen, adressen til skolen og fått vite på vår reise leder. Det er enda litt informasjon igjen, men den kommer i løpet av neste uke vil jeg tro. 

 

Fly: Jeg og Kristine drar sammen med Marlyn fra Kjevik til Oslo tirsdag kveld, 24. juni, til Oslo. Vi skal der møte resten av gjengen og så videre. Vi er framme i California 26. juni klokken 02.30 norsk tid (15.30, amerikansk tid). Vi er de første som ankommer campus av vårt reisefølge og vil nok ikke møte resten av gjengen før noen timer senere. Vi er delt inn i ulike grupper slik at alle ikke reiser sammen. Vi må jo også ta buss fra flyplassen og inn til campusen, som tar ca 1 time vil jeg tro. På campusen ankommer vi nok rundt midt på dagen, og jeg er sikker på at vi er ganske trøtte og slitne etter reisen. Jeg tenke jeg skulle lage en reiserute av flyene i løpet av helgen, men har ikke fått tid til det enda. Vi har endel mellomlandinger rundt forbi, og det blir en lang reise. Jeg vet ikke om jeg får laget den som video eller som bilde, men jeg får se hva jeg får til. 

Aktivitetsplan: Denne fikk vi faktisk i dag, og den er ikke helt ferdig. Jeg vet ikke helt hva jeg skal si om denne side vi nettopp har fått den og jeg ikke vet hele eller gruppen jeg er med. Jeg får komme tilbake til dette senere. 

Reiseleder: Reiselederen fikk vi i forrige uke og det var kjempespennende å endelig få vite hvem som skal lede oss gjennom reisen og under oppholdet. Vi fikk et eget brev av henne der hun fortale litt om seg selv, hva vi burde forvente og en liten start på en pakkeliste. Hun oppfordret oss også til å skrive til henne litt om oss selv. Det siste har jeg ikke fått tid til enda, men jeg må se om jeg kan få gjort dette også før vi reiser. 

 

Mer informasjon kommer i løpet av de neste to ukene! 

Les mer i arkivet » September 2015 » Juli 2015 » Juni 2015
hits