25.10.2015 Språkreise 2015

REISEBREV

Å reise til USA har vært min drøm siden jeg var fem-seks år gammel. I en alder av ti kom en familievenn av meg hjem med etter ett år i USA med EF der hun hadde vært cheerleader. Hun ble mitt store forbilde, og jeg sa til meg selv at jeg skulle oppleve akkurat det samme som henne. 25 juni ble denne drømmen oppfylt, og jeg reiste til California med min aller beste venninne for fire uforglemmelige uker i min egen drøm.

I forkant ble jeg kjent noen helt fantastiske mennesker som jeg møtte i facebookgruppen vår. Jeg startet allerede bare noen få måneder etter jeg bestilte å knytte vennskap jeg aldri hadde trodd skulle være mulig. Vi møttes to-tre ganger før vi endelig skulle fly over til «The City of Angels».


Da vi ankom campus etter en ekstremt lang reise ble vi møtt årets EF dans av allerede ankomne studenter. Vi hadde pizza party på kvelden slik at vi kunne slappe av etter en lang reise og bare sosialisere med de nye vennene vi hadde fått.

Allerede de første dagene vi var der var det tid for utflukter. Kun på en helg fikk vi besøkt Hollywood, Venice Beach, Santa Monica Beach, Seal Beach, Melrose/Fairfax og Univesal City Walk. Alle de inntrykkene fikk meg til å glede meg så utrolig mye mer til de fire ukene jeg hadde foran meg. Tenk på alt vi skulle klare å se på alle de dagene.

I løpet av første uke fikk vi startet på skolen, vært på stranden, sett på talentshow og vært i Beverly Hills og besøkt den verdensberømte skolen UCLA. Talentshowet var utrolig der sang av lederne fikk magemusklene til å vokse, og EF studentenes innslag var enestående. Å vandre nedover kjendisgaten Beverly Hills fikk en 90210 serieelsker til å hoppe av glede.

De neste ukene gikk fort med alt vi fikk oppleve. Alt fra shopping til amerikansk prom og 4th of July i Disneyland med et fyrverkeri som jeg enda kan se med det samme jeg lukker øynene. Vi fikk besøkt min så langt favorittby, San Francisco, der vi fikk spise in-n-out i solnedgangen
med utsikt til både Golden Gate Bridge og Alcatraz.

De siste dagene på campus fikk vi mye tid til å henge sammen med alle sammen som var der nede. Tidligere hadde vi vært delt opp i to grupper der dagene var delt med skole og aktiviteter. Jeg fikk snakket med enda flere nye mennesker og fikk enda flere venner. Alle snakket med alle, vi var en helt utrolig gjeng der alle kunne være venner med alle. Siste skoledag hadde vi graduation med ekte amerikanske hatter, og vi fikk skolebeviset. På kvelden var det tid for bonfire på Huntington beach og noe mer koselig skal man lete lenge etter!
Selv om dagene gikk mot slutten hadde vi en ting til å oppleve før vi var klare til å reise hjem. Alle studentene dro til Las Vegas for helgen og FOR EN BY! Wow! Å kjøre langs veien å se på alle lysene fikk munnen til å måpe. Las Vegas hadde alt, limousiner, utsikt, alle verdens monumenter og ikke minst den beste burgeren!

 


 

Hele oppholdet var en uforglemmelig reise jeg aldri kommer til å glemme. Vennene jeg har fått kommer jeg aldri til å miste kontakten med og minnene vil jeg bære med meg ut livet. Så jeg vil si til alle dere jeg reiste med, TUSEN TAKK for en fantastisk sommer og jeg har blitt så utrolig glad i alle dere jeg har blitt kjent med. Jeg unner alle denne følelsen og reisen! Alt jeg har fått opplevd og sett har fått meg enda mer reiselyst og jeg sitter allerede å ser på neste reise med EF.  Også tusen takk til EF som gjorde sommeren min til den beste sommer jeg noen gang kommer til å få oppleve!

 


 

VIL DERE OPPLEVE SAMME REISE SOM JEG HAR BESKREVET OVER TA EN TITT PÅ EF SIN FACEBOOKSIDE VED Å KLIKKE HER, DER FINNER DERE MASSE INFORMASJON. DERE KAN OGSÅ KONTAKTE MEG PÅ FACEBOOK ELLER I KOMMENTARFELTET UNDER OM DERE VIL BESTILLE EN REISE.  JEG KAN GI DERE  GODE RABATTER OM DERE BESTILLER OG NEVNER NAVNET MITT. HÅPER DERE TAR Å UTNYTTER DENNE MULIGHETEN TIL Å FÅ DERES BESTE SOMMER! DET ER TOTALT VERDT DET <3

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits