06.09.2015 Språkreise 2015

OUTLET 2.0 & HJEMREISE

Siste dagen i paradis var mandag 20. juli. Det var rart å våkne til tanken om at morgenen etter skulle du dra på bussen og forlate den beste sommeren du kan tenke deg og alle de fantastiske folkene du har blitt kjent med. Det som gjorde det litt lettere var at vi alle sammen skulle møtes rundt 2 måneder etter vi kom hjem. 

Vi kunne sove litt lengre denne dagen og vi var noen av de siste som hadde frokost før vi tok en siste tur på target. Der fikk vi kapret to automatiske rullestoler som Christian og Inga kjørte rundt på. Da de som jobbet der merket det fikk vi litt kjeft men vi kunne ikke annet enn å le og bare gå fra den, haha. 
Vi kjørte midt på dagen til et outlet 30 min unna og var der i en del timer. Det ble da litt shopping her og som de andre dagene og jeg fikk handlet litt av det jeg ikke hadde fått kjøpt tidligere som sto på "want" lista. Vi var tilbake rundt 6-7 på kvelden og da satt vi bare og chillet på rommene, i loungen og fikk spilt vår siste runde FIFA. Vi satt oppe hele natten og chillet på rommet. Vi skulle egentlig ligge ute i gangen, men lederne kastet oss inn siden de bråkte for de andre som ikke skulle reise nede i loungen. Vi fikk lov til å gå ut kvart over 5 for å si hade til spanjolene. Jeg og Kristine snek oss bort for å møte Christian, siden resten av jentene sov, og ble skremt av Pepe som vi trodde var en leder. Det endte med at jeg snublet og datt i en vannpytt og ble dassvåt på hele beiner og skrapte opp nedre delen av foten. (Nå, 7 uker senere har jeg fortsatt sår haha) Slik er det når man er lettskremt, haha! Vi fikk i hvert fall sagt hade til dem og gikk inn for å skifte til frokost. Den første norske gruppen reiste rundt 8 så vi fikk sagt hade til dem. Det tok litt lengre tid enn jeg hadde planlagt og jeg måtte løpe før bussen fikk gått for 15 min senere skulle vi møte og kofferten min var nesten ikke begynt på. Jeg løp som et helgoland opp på rommet, kastet alt i en fei i kofferten og hadde heldigvis 23kg akkurat. Sliten og stresset kom jeg løpende ned med koffertene i hver hånd klar for å si hade til resten av gjengen som skulle reise midt på dagen. Det var helt grusomt å si hade til Andrea som var den eneste i Squaden som ikke reiste sammen med oss hjem til Norge. Å se henne alene da bussen kjørte var helt forferdelig! 

Da vi ankom flyplassen var det bare å følge etter Silje å finne flyet. Alle flyene fra LAX til New York til Amsterdam og så til Torp gikk som smurt og da vi landet på Torp gikk det plutselig opp for de fleste at mange skulle hoppe av reisen her. Alle i squaden utenom Meg, Kristine og Christian som skulle videre ble hentet på Torp. Det var grusomt å si hade til alle de fantastiske menneskene du har levd, så og si oppi i 4 uker. Da vi satt oss på bussen for å kjøre til Gardermoen føltes bussen så utrolig tom. Fra å være over tretti stykker ble vi 11 igjen. På Gardermoen møtte vi samme fyren vi møtte da vi skulle reise bort og han hjalp oss til å sjekke inn bagasjen. Vi måtte da si hade til vår siste Squad medlem Christian. 


Da vi skulle sjekke inn bagasjen lyste tavlen opp med overvekt og vi fant da ut at vi kun kunne ha med 20 kg i kollien fra Oslo til Kristiansand. Det endte da med at både meg og Kristine måtte åpne koffertene på vidt gap og presse så mye vi kunne i håndbaggasjen. At jeg klarte å få plass må ha vært et mirakel. Men gjett om vi klarte det til slutt! Vi kom oss trygt hjem til Kristiansand og ble møtt av Mamma, pappa, foreldrene til Kristine og Søsteren hennes. Det var så godt å se dem igjen og det var faktisk godt å komme hjem! 


 

Tiden etter jeg kom hjem har vært fin, men jeg merket de første dagene at det var rart å våkne opp alene uten noen ting på planen og ikke mist varmen. Å ikke kunne rope ut gjennom vinduet for å få kontakt med Frida , Hanna og Anette, eller å ikke våkne opp til "FyfaeniHelvete" må jeg også si var savnet. Nå gleder jeg meg bare til helgen som kommer nå. Da er det Oslo tur som står på og EF Reunion sammen med hele den fantastiske gjengen! Å så bra det blir!! <3 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits