02.09.2015 Språkreise 2015

VEGAS, BBY

Heihei! Dette innlegget kommer for å si det sånn veldig forsinket. Men bedre sent enn aldri eller hva? 


 Okei, hvor skal jeg begynne? En time forsinket buss, omvei pga brann på hovedveien og mobiler som det plinger inn varselmeldinger om sandstorm - dette er hva man kaller en bra start eller hva? Til tross for en litt kjip start, var oppholdet i Las Vegas helt fantastisk! På fredagen kom vil litt senere fram til byen enn planlagt så lederne måtte legge om litt på planene vi skulle og vi var på hotellet resten av kvelden. Jeg, Kristine og Inga delte rom og vi hadde det helt topp! På veien bort stoppet vi noen timer på et outlet og man kan si det ble litt shopping der jeg kom til bussen med den største nikeposen du kan tenke deg ++. Det var et under jeg fikk alt i kofferten på vei tilbake. 

På lørdagen våknet vi tidlig og kjørte ned til enden av The Strip. Der fikk vi tid til å gå rundt og se på byen og shoppe. Det ble ikke så mye shopping, men vi fikk sett mye og vært innom mange ulike spesielle butikker. Vi vandret gjennom en gigantisk Coca Cola butikk, en helt enorm M&M butikk der vi laget oss personlige M&M med vår egen skrift på og vi gikk gjennom det ene Casinoet. Etter en del timer her ble vi hentet og kjørte tilbake til hotellet. Der fikset vi oss opp i finklær før vi ble kjørt i såkalte bestilte limousiner, men som da var blitt misforstått og ble partybusser. Vi kjørte i sponset partybuss med radio på anlegget og en litt anspent stemning siden vi var blitt lovet limousiner i gjengjeld for en mislykket San Diego tur. Da vi kom fram til stoppestedet som var Stratosphare lettet stemningen da vi kom oss helt til topps, 350 meter over bakken. Etter tre timer på stratosphare tok vi heisen ned til bussene som sto og ventet og vi ble kjørt ned til det kjente Las Vegas skiltet. Der fikk vi tatt bilder og photobombet et nygiftet ektepar sitt bilde før vi kjørte så hjem til hotellet og bare chillet på rommet. 

Den siste dagen hadde vi også på The strip før vi kjørte tilbake. Bussturen hjem gikk med musikk og allsang, Anette med en fantastisk irriterende sang med nedtelling av brusflasker fra 100 til 0, enda flere varsler plinget inn på mobilen av at en flom var på vei og selvfølgelig masse liv! Turen til Las Vegas var helt fantastisk siden vi var så mange og hele gjengen var samlet, men ikke minst for at Las Vegas var en utrolig vakker by og enda vakrere på kvelden! 

2 kommentarer

Marie Oma

02.09.2015 kl.13:05

såå mange fine bilder!! :)

Linn Frestad

02.09.2015 kl.15:42

Marie Oma: Tusen takk <3

Skriv en ny kommentar

hits