24.07.2015 Språkreise 2015

SEAL BEACH

Heii, nå er jeg endelig kommet hjem til Norge og har hatt en dag hjemme. Jeg har enda fem dager som ikke er blogget om enda, så de kommer så fort jeg får skrevet dem og funnet bilder. 


Forrige torsdag var det tid for Six Flags, Dette var en utflukt jeg valgte å ta bort siden jeg ikke er den mest aktive i karuseller. Vi kunne da velge hva vi ville gjøre av noen alternativ og vi valgte stranden. Vi ble syv stk av gjengen som gikk på stranden, mens tre gikk til Six Flags. 

Vi dro ikke til stranden før på formiddagen så vi la oss bak på baksiden og solte oss først der. Da vi gikk på stranden var det enda mer tææning og avslapping som ble gjort før vi så Inga og Donavan kjørende i livvaktbilen opp av stranden. Inga satt smilende og pekte bare på at vi måtte passe på tingene hennes. Rundt en time senere kom hun ned igjen og fortalte oss at Donavan var blitt bitt av en rokke og ville ha en kald fanta. De var borte resten av stranddagen og vi var oppe på besøk en gang før vi gikk å spiste. Det var allerede da mye bedre! 

Vi gikk tilbake til Campus i rundt 6 tiden og da var det tid for å pakke til Las Vegas. Vi brukte masse tid på dette for vi vaste veldig med å løpe rundt på rommene til hverandre, å pakke er jo ikke noe gøy.. 

Én kommentar

Tuva

27.07.2015 kl.14:28

Kan du ha innkjøpsvideo fra turen?

Skriv en ny kommentar

hits