17.07.2015 Språkreise 2015

UNIVERSAL STUDIOS

På mandag tok vi turen til Universal Studios og var der hele dagen. Vi gikk rundt i parken, tok rides og koste oss. Det var varmt i parken og viftene de hadde plassert rundt var til god nytte da vi gikk forbi dem. 
Vi tok en guidet tour gjennom studioene og det var helt utrolig! Vi var med i Fast & Furious og King Kong i 4D inni studioene og så masse scener fra kjente filmer. 

Her er mange scener som er fra New York spilt inn, som feks. Spiderman 

 

Dette er scenen der The grinch er spilt inn. De fyller scenen med masse snø og pynter dette enkle displayet her. Det er sykt hvor stort de klarer  å få et bitte lite område til å bli bare ved datateknonogi og kameravinkel. Så fasinerende!!Denne blå skjermen er brukt i mange filmer der det er med store sjøer, som f.eks Pirates of the Carribean. Da fyller de dammen med vann og bruker effekter fra den blå skjermen. 
Denne riden her var noe av det gøyeste! 

Oppe i vinduet står det to personer som snakket samme scenen hele dagen. Ikke drømmejobben min for å si det sånn. 


Kommer til å savne disse jentene helt utrolig mye når vi drar hjem! <3 


 

 

På Kvelden var det EF disco i Parken og det var kjempegøy. Først var vi rundt og tok noen siste rides og sånt før vi gikk inn og bare koste oss masse. Vi var mange EF studenter samlet og det var masse folk! Denne dagen var helt super! 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits