16.07.2015 Språkreise 2015

SAN FRANCISCO

LOKAL TID - 16.07.2015 - 00.08

Wow, FOR EN BY! Da vi kjørte gjennom gatene og så alle bakkene (som minnet meg om Farsund) og alle fargene, folkene så forelsket jeg meg allerede i byen. De syv timene i buss var så verdt denne opplevelsen! Vi startet fredagen med shopping i disse gatene og jeg, Kristine og Thea startet på H&M, så var vi på Apple (som er den kuleste apple storen jeg har vært på i mitt liv) der Thea kjøpte seg Iphone. Vi gikk så på forever 21 og tok bilder i sånn en photobooth og jeg handlet et smykke og en forferdelig lipgloss som for det første var altfor feil i fargen og som for det andre ikke ville av. 

På kvelden kunne vi gå rundt på shopping ved hotellet og her handlet jeg en souvenir genser sammen med Kristine. Før shoppingen var vi en hel gjeng som gikk på in-n-out for første gang. Vi bestilte mat og tok den med oss ned i havna for å se solnedgangen og det var så fint der. Det vi fant ut når vi kom ned var at vi kunne se både Alcatraz og Golden Gate. Vi hadde en utrolig utsikt og burgeren smakte himmelsk! Dag 2 startet bra etter den beste natten her nede i en god og myk hotellseng. Gleder meg allerede til Las Vegas til helgen. Det var også godt å få dusjet i en litt bedre dusj, men frokosten var skuffende. Noen jenter gikk forbi hotellets frokost og gledet seg til å få spist, men ble da sendt videre opp trappen og inn på et møterom til en mye mindre delikat og utvalgsfull frokost. Stemningen ble tusen ganger høyere da vi kjørte opp mot Golden Gate og så vi hadde strålende sol, null tåke og kjempevarmt. Vi tok masse bilder, hadde den utsikten og danset EF dansen foran masse publikum. Å det var bare helt supert! De som ikke ble med på denne turen, gikk glipp av kjempemasse! 
Turist deluxe med denne genseren, haha
Vi ble så senere kjørt ned igjen til byen og var i hippi strøket i 2,5t. Her hadde vi ikke trengt så mye tid, for det var ganske shabby og det fristet lite å spise der. Vi fant et ok sted å spise og da en av lederne kom inn etter oss følte vi oss ekstra trygge at dette var safe å spise. Maten var grei og vi ble vertfall mette. Butikkene i strøket var kjempegøye og gatene var tagget med masse farger og kule motiver. Husene var også malt og bygget i ulike former og farger og gjorde gaten til et et mesterverk i seg selv. 
 å for en herlig gjeeeeng !!!
Etter "hippiebyen" kjørte vi tilbake til hotellet og spaserte opp til den kjente svingeveien. Vi måtte gå opp den bratteste bakken jeg har sett og da vi kom opp fikk jeg sjokk. Det var ikke slik jeg trodde det skulle være. Gaten var kontrollert av vakter og veien var kjempeliten. Det var utrolig fint, men jeg syns den så mye annerledes ut enn det jeg har sett på bilder og slikt. 

På kvelden var det tid for enda mer shopping på piren, her var det alt for mye jalla og alt for mye tid til disse butikkene. Etter 1 time var vi alle lei og hadde enda 1,5 t igjen. Vi vaste bare rundt og ventet på å få spist på Hard Rock Cafe etter alt for mange timer uten mat. På Hard Rock var det EF disco og der møtte vi en annen EF gjeng som var i vertsfamilier i Malibu. Vi danset, snakket og hadde det kjempegøy sammen. Vi var tilbake på hotellet rundt halv 1 og da sluknet jeg med det samme jeg la meg ned på på puta. Søndag, som var siste dag startet tidlig med frokost, som også var like skuffende. Vi spaserte så ned til piren igjen der vi skulle på båttur. Der møtte vi igjen den samme EF gjengen vi var med på EF discoen. vi kjørte under Golden Gate Bridge, forbi Alcatraz og så San Francisco fra havnivå. Da vi kom tilbake fra dette fikk vi tid til å spise lunsj før vi kjørte buss hjem igjen. 

Helgen i San Francisco var helt fantastisk og jeg skal så dit igjen. Skal du til California, anbefaler jeg på det sterkeste å ta turen til San Francisco og se så mye som mulig. Byen er så fin, og den minner meg litt om Farsund om du tenker på oppbyggingen av gatene med bakker og slikt. Jeg falt pladask for byen! 

 

 

Én kommentar

Frida Sulistiono

16.07.2015 kl.17:22

Wow, høres utrolig ut. wow

Skriv en ny kommentar

hits