14.07.2015 Språkreise 2015

UPDATE FRA CALIFORNIA

LOKAL TID - 14.07.2015, KL. 09.02 

Nå er det en uke siden siste update og det er virkelig på tide at jeg får lagt ut noe. Jeg har hoppet ut av bloggverdenen og lagt bort PCen fordi jeg ikke har hatt tid og bry til å sette meg ned, mens jeg er med andre eller gå å sette meg alene å blogge. Vi er mye sammen helt til vi må legge oss og når jeg først får lagt meg sovner jeg med en gang. I helgen var vi i San Francisco, men det kommer et eget innlegg om det etter dette. Nå skal jeg gi en liten update og en del bilder fra den siste uken. 

DAG 12 - 07.07 - Chill, Skole og Ice Cream Social 

Her startet vi dagen med å droppe filmen som var planlagt av EF og satt heller alle jentene på rommet og snakket og så på Youtube videoer. Vi hadde skole på formiddagen/ettermiddagen og på kvelden møttes vi alle sammen og hadde sosial kveld med is, volleyball og vi bare koste oss og kunne gjøre som vi ville DAG 13 - 08.07 - Skole og Malibu 

Etter en dag med tidlig skole kjørte vi til Malibu for å dra på stranden. Vi har vært uheldige med være på stranddagene og denne var ikke utelukket. En del var ute i vannet og badet og styrte, men jeg holdt meg oppe av vannet og spilte Volleyball og snakket med de andre som ikke badet. Det var ganske kaldt pga. solen ikke var der og vi satt med hettegensere.


DAG 14 - 09.07 - Field sports, Skole og Cook Off

Her startet vi dagen med field sports der vi gjorde fisken i det røde hav på en litt annerledes måte. Vi spilte også noe med frisbee og det var kjempegøy til tross for at jeg ikke var så veldig god til tider. Vi hadde så skole, som var siste vanlige dag. De siste skoledagene har vært mye bedre enn tidligere. På kvelden var det tid for cook off. Vi har tidligere på skolen hatt konkurranse i klassen om hvem som skulle representere oss. Det ble meg, Anette og Pèpè. Vi møtte så en annen klasse, men der slo Ramòn, Katarina og resten av teamet deres oss og de møttes på torsdag til en endelig finale og gikk av med seieren. Jeg fulgte ikke så mye med og var heller med å spilte volleyball og kaste amerikansk fotball - jeg og Inga har fått lært oss teknikk og ballen har endelig startet å gå rett framover og ikke snurre så utrolig mye som den gjorde i starten. Ellers var vi rundt på campus og snakket med masse og bare koste oss. 


Vi møtte også to andre klasser på skolen og hadde en skulptur tour rundt på skolen -  Og dette er Mikkeline og Tonje 
 

2 kommentarer

Frida Sulistiono

14.07.2015 kl.18:14

Kos deg videre, det ser så herlig ut<3

Linn Frestad

14.07.2015 kl.18:28

Frida Sulistiono: Tusen takk <3

Skriv en ny kommentar

hits