02.07.2015 Språkreise 2015

DAG 6 - SKOLE, UCLA & BEVERLY HILLS

Lokal tid: 00. 27

Hei igjen! Siden jeg var igang med ett innlegg skriver jeg bare om i dag i samme slengen. I dag startet dagen med skole på morgenen klokken halv 9. Vi fortsatte med et nytt tema som nå er Kjendiser. Vi var ute den siste halvdelen og hadde scavengerhunt og leste ute på gresset. Etter skolen hadde vi lunsj før vi fikk 15 min mindre og vi stresset oss opp på rommet og måtte skifte til UCLA campus tour og shopping i Beverly Hills. På 15 min klarte jeg å dusje, skifte, sminke meg og enda ha 2 min igjen vell fremme på møtepunktet. Jeg har aldri dusjet så fort i hele mitt liv! 


På UCLA hadde vi en lokalguide av en jente som hadde blitt uteksaminert for to uker siden. Hun viste oss ulike deler av skolen og fortalte litt historie. Som feks. at i den ene trappen må man hoppe over trinn nummer 6 for der ligger en mann begravet og det betyr ulykke hvis du trår på dette steget. Ellers stoppet vi på campusbutikken der mange handlet seg genser og andre souvenirer. Jeg, Hanne og Kristine prøve hver vår Cheerleader drakt, og vi skal for å si det sånn ikke stable en pyramide i nærmeste framtid. Noe kortere skjørt skal man virkelig lete lenge etter. Vi kjørte rett fra UCLA til Beverly Hills og fikk enda en guidet tur der av EF lederne. Vi fikk også rundt 1 time alene før vi dro videre på Beverly Hills Center. Der var det shopping på planen i to timer, og kortet ble dratt et par ganger der og. Jeg fikk dratt meg meg noe undertøy fra Victoria Secret i tillegg til en treningstights fra samme butikk og fem antibakker fra Bath and Bodyworks. 


Nå har jeg og Kristine ligget i senga på hver vår PC og hørt på musikk og kost oss som vi har gjort de siste kveldene. Nå tok nettopp Kristine kvelden og jeg skal bare bli ferdig med dette blogginnlegget før jeg og tar kvelden. 

GOD NATT 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits