02.07.2015 Språkreise 2015

DAG 5 - TIE DYE, SKOLE & TALENT SHOW

Lokal tid: 00.01

Heii! I går startet vi dagen med frokost 07.45 i kantinen som vanlig og jeg våknet frisk som en fisk og det var en super følelse. Skolen foregår annen hver dag med tidlig skole og annen hver dag med sen skole. Har man ikke skole har man en slags aktivitet og i går laget vi tie dye t-shorter, i tillegg til en konkurranse. Vi har enda ikke fått igjen t-shortene så jeg har ikke fått sett resultatet enda. Det blir spennende å se om det i det hele tatt ble et vellykket resultat eller om det gikk rett vest. Vi hadde også skole, men ikke før etter lunsj i 1 tiden. Første dagen valgte klassen seks ulike temaer og vi startet med temaet Fashion, og laget kjoler av doruller på en modell og skulle forklare hva vi hadde laget, hva som var spesielt med antrekket og under hvilken klesstil det kom under. Synne var meg og Ingvilds modell og resultatet er her: 
blir nok vanlig skolelunsj dette her 

Etter skolen var ferdig klokken 6 satte vi oss i Loungen for å dele bilder og spise. Vi bestilte Pizza, men det var lettere gjort en gjennomført for pizzaen kom jo aldri. Etter 50 minutter måtte vi ringe etter den og da hadde de enda ikke kjørt. Vi fikk hastespist pizzaen da den endelig kom for vi måtte møte opp til Talentshow når pizzaen endelig kom. Da vi kom til møteplassen fant vi ut at resten av gruppen hadde pyntet seg i kjoler, skjørt og shorter, og vi kom i joggeshorts og hettegenser. Perfekt! 

Talentshowet var bra, men det var ikke så mange innslag. Ramon sang tre sanger (to tvunget av publikum), en Spansk jente danset ballett og flamingo og tre Svenske gutter sang en svensk sang og hadde en liten merkelig dans på gang. Lederne hadde også funnet på noen kreative innslag, men jeg må si åpningen med ledergutta som de nye Backstreet Boys var det beste, i tillegg til Ramon selvfølgelig. For et talent han har!Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits