28.06.2015 Språkreise 2015

DAG 2 - VENICE BEACH & SANTA MONICA BEACH

Lokal tid 00.02 (tok en stund å gjøre dette med mye annet innimellom så mellom 22.30-00-02) 

Heiiheii! Nå sitter vi en hel gjeng i loungen og blogger og overfører bilder til hverandre. Det er overfullt med mennesker som danser til just dance, spiser, snakker osv. Vi har hatt en lang dag så snart skal vi opp å dusje og legge oss. EF har egne inneregler der man må være inne på Campus innen klokka 22 og være på rommet innen klokken 23. Politiet er rundt for øyeblikket så vi må holde oss inne hvis vi ikke vil bli fulgt til rommet av dem. 
I dag startet dagen med frokost på Einstein bagels og oppmøte klokken 9. Vi droppet touren som EF hadde rundt campus og gikk heller alene til target og handlet "pennyboard". Ikke mitt beste talent, men etter noen uker er det nok inne. Vi bestilte pizza til Campus for lunsj og satt bare å koste oss før vi klokken halv 1 møttes for å kjøre buss til Venice beach. Det var kjempefint og utrolig annerledes i forhold til andre steder vi allerede har vært. Det var masse folk som hadde sine helt egne stiler, det krydde av folk og det var en fantastisk utsikt fra stranda. Det var dessverre ikke sol i dag så temperaturen var perfekt og man slapp å gå rundt å svette. Vi var rundt på sightseeing med EF først før vi gikk alene rundt. 

 
Mange merkelige hus rundt en kjempelang kanal. Et forsøk på inspobilde gikk ikke så veldig bra.. 

Anette, Hanna, Kristine, Ingvild, Nora, Frida og Rachel 
Etter noen timer på Venice Beach kjørte vi til Santa Monica. Der var det shopping som sto på planen og mat. Vi hadde tre og en halv time på oss og var hjemme rundt klokken 22. Vi gikk rundt i butikker og fikk svidd av noen cash. Vi så solnedgangen, som var helt utrolig fin, og så møtte vi resten av EF gjengen og kjørte hjem. 


Photobombed av lederne 
GOD NATT! 

Én kommentar

Frida Sulistiono

28.06.2015 kl.12:07

Herlige bilder! Kos dere videre!

Skriv en ny kommentar

hits