27.06.2015 Språkreise 2015

DAG 1 - HOLLYWOOD

Lokal tid: 00.01

Heii! Nå er vi tilbake på Campus etter en lang dag med skole, utflukt til Hollywood og og Griffth Observatory. Vi våknet rundt 6 og møtte til frokost klokken 7. Frokosten var variert, men jeg hadde faktisk forventet litt mer utvalg av ulike matvarianter. Etter frokost ble vi delt inn i skoleklassene, tok vi skolebilde og hadde våre første timer. Vi er utrolig mange norske så klassene består av kun norske utenom kanskje 1, 2 eller 3 andrespråklige personer. Etter et par skoletimer møttes vi til lunsj før vi skulle dra avsted til den første utflukten. Vi tok buss i underkant av en time til Hollywood og kom hjem for ca. 30 min siden. Den siste halvannen timen kjørte vi opp til Griffth Observatory og så hele Hollywood i nattelys. Det var helt utrolig fint og utsikten var fantastisk! Dagen har vært kjempelang og jeg er virkelig klar for å få lagt meg. I morgen skal vi til Santa Monica beach og Venice beach og dette blir kjempegøy! 

I går ble vi ønsket velkommen av de allerede værende EF studentene med velkomstdans, kjeks og is og pizzaparty på kvelden. Jeg har blitt kjent med utrolig mange nye fantastiske venner og jeg føler jeg allerede har funnet venner jeg kommer til å ha lenge. Jeg gleder meg bare mer og mer til resten av reisen! 
 Det er helt utrolig fint her nede og gleder meg så mye til de fire neste ukene som kommer. Bare å følge med videre!!

4 kommentarer

Julia

27.06.2015 kl.09:38

Høres kjempe koselig ut! Har selv vært på språkreise og det er virkelig verdt det! Ha en fin tid på språkreise! Kos deg!

Linn Frestad

27.06.2015 kl.09:44

Julia: Tusen takk! Ha en fin helg videre :)

Frida Sulistiono

27.06.2015 kl.10:50

Kos deg masse videre!

Linn Frestad

27.06.2015 kl.16:35

Frida Sulistiono: Tusen takk! :)

Skriv en ny kommentar

hits