11.06.2015 GUIDE

14 DAGER IGJEN

 

HeiiHeii! Nå har reisen virkelig begynt å nærme seg og det er kun 14 dager til jeg er nede i varme California. Vi har fått alle flyreisene, en del av aktivitetsplanen, adressen til skolen og fått vite på vår reise leder. Det er enda litt informasjon igjen, men den kommer i løpet av neste uke vil jeg tro. 

 

Fly: Jeg og Kristine drar sammen med Marlyn fra Kjevik til Oslo tirsdag kveld, 24. juni, til Oslo. Vi skal der møte resten av gjengen og så videre. Vi er framme i California 26. juni klokken 02.30 norsk tid (15.30, amerikansk tid). Vi er de første som ankommer campus av vårt reisefølge og vil nok ikke møte resten av gjengen før noen timer senere. Vi er delt inn i ulike grupper slik at alle ikke reiser sammen. Vi må jo også ta buss fra flyplassen og inn til campusen, som tar ca 1 time vil jeg tro. På campusen ankommer vi nok rundt midt på dagen, og jeg er sikker på at vi er ganske trøtte og slitne etter reisen. Jeg tenke jeg skulle lage en reiserute av flyene i løpet av helgen, men har ikke fått tid til det enda. Vi har endel mellomlandinger rundt forbi, og det blir en lang reise. Jeg vet ikke om jeg får laget den som video eller som bilde, men jeg får se hva jeg får til. 

Aktivitetsplan: Denne fikk vi faktisk i dag, og den er ikke helt ferdig. Jeg vet ikke helt hva jeg skal si om denne side vi nettopp har fått den og jeg ikke vet hele eller gruppen jeg er med. Jeg får komme tilbake til dette senere. 

Reiseleder: Reiselederen fikk vi i forrige uke og det var kjempespennende å endelig få vite hvem som skal lede oss gjennom reisen og under oppholdet. Vi fikk et eget brev av henne der hun fortale litt om seg selv, hva vi burde forvente og en liten start på en pakkeliste. Hun oppfordret oss også til å skrive til henne litt om oss selv. Det siste har jeg ikke fått tid til enda, men jeg må se om jeg kan få gjort dette også før vi reiser. 

 

Mer informasjon kommer i løpet av de neste to ukene! 

6 kommentarer

auroooora

12.06.2015 kl.21:22

Ååå, nå fikk jeg litt flashback! Jeg var på språkreise i California Long Beach ifjor! Jeg dro 25. juni så du skal nok ut på det samme eventyret som jeg var på i fjor. Du burde glede deg masse masse, det er en opplevelse for livet. Spesielt hvis du skal til Las Vegas, det syntes hvertfall jeg var det beste. Hvis du lurer på noe om språkreisen så er det bare å spørre, og jeg har masse bilder derfra på bloggen! Det er bare å se i arkivet mitt fra sommermånedene ifjor! God tur!

Linn Frestad

14.06.2015 kl.14:08

auroooora: å så gøy! Leste gjennom bloggen din og det gjorde bare slik at jeg gleder meg ekstra mye! Jeg er sikker på at det blir en utrolig opplevelse for livet! Jeg skal på alle utfluktene uten om six flags og gleder meg mest til Las Vegas. Tusen takk, jeg skal nok ta kontakt om det er noe jeg lurer på :)) kjempefin blogg du har!

Lutta Vollen

23.06.2015 kl.00:32

Hærreguud! Du burde glede dæ no sykt! Va ifjord i California i vertsfamilie da, men det va heilt fantastisk. California e hærlig, savne det no syyykt <3

Linn Frestad

23.06.2015 kl.06:41

Lutta Vollen: å, gleder meg noe himmelsk! Ser på de som er der nese nå og er misunnelig til 1000. Reiser i morgen så det er så nærme! Tusen takk for så herlig kommentar <3 fin blogg du har også!

Linn

23.06.2015 kl.09:59

Var i California i fjor, og det er det beste jeg har opplevd i hele mitt liv! Selve opplegget er litt surrete og veldig sammenklemt, og hvis du ikke har tidlig skole må du allikevel stå opp tidlig for å være med på aktiviteter som fotball osv (i fjor så var det ingen som gadd etter rundt 2 dager, haha!) men selv om opplegget er litt strengt og du nesten ikke får fritid (nå høres det ut som jeg klager skikkelig!) haha, nei det jeg prøver å si er at det blir ikke mer morro enn du lager selv! Noen få i fjor var grinete fordi de aldri fikk gjøre som de selv ville (man får det, man har tid til å gå på target og sånt, bare ikke så ofte) men de aller fleste brukte tida si på å ha det gøy uansett. Hvis dere får mulighet til å dra å slappe sv ved bassenget før eller etter skolen, så gjør det! Man trenger det virkelig :) disneyland er virkelig noe du burde glede deg til, det er helt fantastisk!! gleda meg veldig til det og six flags, men var dessverre syk (jeg blir aldri syk) etter kulturforskjeller og sånt så fikk ikke vært med på six flags eller laguna beach, så om du blir syk så anbefaler jeg deg å ikke presse deg selv til å være med på noe selv om du har veldig lyst. Det er kjipt, men du blir mye fortere frisk! Jeg ble frisk dagen før disneyland men hadde propper i ørene i 2 uker til hehe:) det er viktig å prioritere litt butikker og bestemme seg litt for hva man vil gå i når du skal på senteret og sånt, for det som suger med EF er at du noen ganger får 1-2 timer å shoppe på bare på et sykt stort senter du kan gå deg vill på . Men veldig mange klagde på det I fjor, så kanskje det er endra i år? Også anbefaler jeg deg å ikke shoppe så mye i hollywood og heller bruke tiden til å se på walk og fame osv, fordi hvis det er samme som oss så får du bare en dag der og ikke så god tid! Men vi dro til til the grove etterpå og der var det bra shopping og vi fikk bedre tid. Mye mindre å se også :) du må nyte det kjempe masse, for du kommer til å ha den beste sommeren i ditt liv!! Du kommer til å ha så mye å gjøre at du ikke rekker å tenke på de hjemme engang, noe dom er superdeilig om du egentlig sliter litt med hjemlengsel!! er super misunnelig, og du må kose deg såå mye! Selv om jeg har skrevet kjempe masse nå så svarer jeg hvis det er noe du lurer på :) haha oi denne kommentaren ble veldig lang!!"

Linn Frestad

23.06.2015 kl.10:48

Linn: tusentusen takk! Dette var kjempegøy å lese og tusen takk for så ærlige svar. Har skjøt at det er et stramt program og har innstilt meg til det, det blir uansett en opplevelse jeg senest kommer til å glemme. Gleder meg kjempe og enda mer etter å ha lest dette. Tusen takk igjen, og om jeg lurer på noe så skal jeg ta kontakt <3

Skriv en ny kommentar

hits