28.05.2015 Språkreise 2015

RABATT OPP TIL 4000!!

Er du gira på en fantastisk sommer du aldri kommer til å glemme? Da burde du lese videre på det jeg har å tilby. 

Du som har lest bloggen min tidligere har fått med deg at jeg skal på Språkreise i sommer, dette kan din sommer også gå ut på. Reisene for i år begynner å fylles kraftig opp og det er kun et par plasser igjen. Derimot er neste års reiser klare og det er utrolig mange ulike destinasjoner som jeg gjerne kunne besøkt. Språkreisebyrået jeg snakker om er EF. EF tilbyr alt fra korte språkkurs til lange utvekslingsår. Destinasjoner som England, Frankrike, Australia, USA og mange flere. 

Er du som meg som har siden du leste Juliabladene som 10 åring, siklet etter en tur til USA i en måned, KUN for å oppleve en fantastisk sommer i fantastiske omgivelser burde du bestille en brosjyre som gir deg informasjon om alt EF tilbyr, og hva du kan oppleve mens du er der nede. Brosjyren er helt gratis og vil gjøre at du bare vil og MÅ reise! Du kan bare ikke få turene av hjernen. Det er 1000 kr i rabatt på årets resteplasser på språkreiser men hvis du bestiller språkreise for 2016 før 15 juni kan du få utrolige rabatter:

USA (utenom Long Beach), EF Discovery Tours og Australia: 4000 kr

England, Frankrike, Tyskland, Spania og Malta: 3000 kr 

Long Beach, California: 2000 kr 

Brosjyren kan du bestille ved å trykke her og den vil komme i posten i løpet av få dager. Det er to brosjyrer å velge mellom, og jeg anbefaler faktisk at du bestiller begge om du er usikker på hvor lenge du eventuelt vil studere eller være på en utrolig opplevelse. Bestiller du gjennom meg kan du også få 300 kr ekstra på reisen din, og det eneste du trenger å gjøre er å nevne mitt navn når du bestiller. 

 

Språkreise; Resteplasser kan bestilles HER og reise for 2016 kan bestilles HER

Andre kurs; andre kurs som utvekslingsår eller bare språkkurs HER

♥♥♥

#reise #travel #rabatt #opplevelse

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits